menu

Infographics

Onze infographics geven heldere uitleg over zoetstoffen. Over veiligheid, wat ze doen met onze bloedsuikerspiegel, welke soorten er zijn, hoe het zit met de Aanvaardbare Dagelijkse Inname (ADI) of bijvoorbeeld hoe ze een E-nummer toegekend krijgen. Ze zijn gemakkelijk op te slaan, af te drukken of te bestellen. Gratis. 

Bestellen

Wilt u ze graag in gedrukte vorm ontvangen, zodat u ze bijvoorbeeld kunt meegeven aan uw cliënten, vraag ze dan gemakkelijk bij ons aan via het bestelformulier. U kunt maximaal 15 stuks per infographic bestellen. Heeft u er meer nodig, bijvoorbeeld omdat u een presentatie gaat geven, stuur dan een mail naar info@zoetstoffen.nl en vermeld om welke infographic(s) het gaat met het gewenste aantal.

Infographic

Zoetstoffen in frisdrank

Infographic - Zoetstoffen in frisdrank

In de jaren ’70 kwamen de eerste light-/zero frisdranken met zoetstoffen in het schap. Deze frisdranken bevatten geen of nauwelijks calorieën. In deze infographic kun je lezen wat de voordelen van zoetstoffen in frisdranken zijn en wat de fabrikant erover op het etiket moet vermelden.

Bestand downloaden
Infographic

Diabetes & zoetstoffen

Infographic - Diabetes & zoetstoffen

In Nederland hebben meer dan 1 miljoen mensen diabetes. Zij hebben een te hoge bloedglucosespiegel. Voor de meesten van hen geldt dat ze gebaat zijn bij een gezondere leefstijl. Minder koolhydraten en meer bewegen. Zoetstoffen kunnen daarbij helpen. In deze infographic leest u er alles over.

Bestand downloaden