menu

Praktijkblok 'Minder calorieën met zoetstoffen'

In uw praktijk komen vast vragen over zoetstoffen voorbij. 'Zijn ze wel veilig', 'Word ik er niet dik van?' of 'Krijg ik er niet teveel van binnen'. Begrijpelijke vragen, je hoort en leest zoveel over voeding.

Als handigheidje voor in uw praktijk hebben we dit scheurblok 'Minder calorieën met zoetstoffen' gemaakt. U kunt dit gebruiken om met uw cliënt stapsgewijs door het hoe en waarom van gewichtsverlies te gaan. Hoe komt het dat we aankomen, hoe raken we het weer kwijt, wat mag ik gemiddeld per dag aan calorieën gebruiken, hoe kunnen zoetstoffen helpen bij het afvallen? Op de achterzijde van ieder vel gaan we dieper op zoetstoffen in. Welke zoetstoffen zijn er, wie bepaalt dat ze veilig zijn en hoe gaat dat in z'n werk, kan ik teveel zoetstoffen binnenkrijgen als ik deze dagelijks ga gebruiken? Ook hebben we wat handige QR-codes opgenomen, waarmee uw cliënt handige pagina's op onze website kan bezoeken.

Bestellen

Als u voedingsprofessional bent, kunt u het Praktijkblok 'Minder calorieën met zoetstoffen' gratis bij ons bestellen. U kunt hiervoor het bestelformulier gebruiken. Op dit bestelformulier kunt u tevens onze infographics bestellen. Uiteraard ook zonder kosten.