menu

Citroencake

Lekker fris en heel leuk om te maken deze citroencake. De ingrediënten zijn gemakkelijk in de supermarkt verkrijgbaar. De gebruikte zoetstoffen zijn erythritol en stevia.

Recept - Citroencake

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Meng Canderel Green Crunchy met het rasp van de citroen.
  3. Voeg de eieren, zout en room toe. Voeg daarna de bloem, het bakpoeder en de gesmolten boter toe.
  4. Vet een cakevorm in en strooi wat bloem over de bodem en zijkanten van de bakvorm.
  5. Bak 30 minuten in de oven op 160°C.

Veel bakplezier en geniet ervan!

In het recept is Canderel Green Crunchy gebruikt. Een product dat bij de supermarkt te koop is. Het heeft een gesuikerde structuur en bevat de zoetstoffen erythritol en stevia. Voor meer recepten van Canderel, bezoek hun website eens. 

VoedingswaardenPer persoon/portie
Energie100,5 kcal
Vet
waarvan verzadigd vet
5,2 g
2,2 g
Koolhydraten10,3 g
Vezels0,45 g
Eiwit2,8 g
Zout0,2 g