Diëtist Hilal Buyukbas maakte dit fijne recept voor cupcakes, zonder gluten, weinig koolhydraten en ook nog eens met minder calorieën.
1. Verwarm de oven voor op 175°C.
2. Bereid het beslag volgens de instructies op de verpakking van de Sukrin cakemix.
3. Pak een muffinvorm en bekleed deze met muffinvormpjes. Schep het vormpje over de helft vol met beslag. Herhaal dit tot het beslag op is.
4. Zet de muffins in de oven voor 20-25 minuten totdat ze goudbruin zijn.
5. Meng Sukrin Icing met wat water en citroensap om glazuur te maken. Garneer met bosvruchten.
Sukrin is online verkrijgbaar. De zoetstof die in het product is gebruikt, is erythritol.
Voedingswaarden | Per cupcake |
---|---|
Energie | 101 kcal |
Vet waarvan verzadigd vet | 6,4 g 1 g |
Koolhydraten waarvan polyolen | 15 g
11,9 g |
Vezels | 3 g |
Eiwit | 4 g |
Kijk voor meer recepten op www.zoetstoffen.nl/recepten/